Pages

Thursday, September 26, 2019

Son dakika deprem! İstanbul'da deprem korkusu! Büyüklüğü 5,8 - Son durum - Habertürk

Son dakika deprem! İstanbul'da deprem korkusu! Büyüklüğü 5,8 - Son durum - Habertürk

İstanbul'da saat 14.00'te 5,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi! Deprem büyük panik yarattı. Depremin ardından en büyüğü 4,1 olan 14 artçı deprem meydana geldi. Kocaeli'de okullar tatil edildi. 

Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi'ne göre, Silivri açıklarında 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 5,8 olarak duyurdu. Depremin, yerin 7 km derinliğinde olduğu belirtildi.

Deprem İstanbul'un birçok yerinde hissedilirken, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Silivri ve çevre illerden de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar sokağa çıktı. Tedbir amaçlı bazı okullar boşaltıldı. 

VALİLİK VE İBB'DEN AÇIKLAMA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Can ve mal kaybına dair bir bilgi ulaşmış değil" dedi. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Deprem sonrası 14.20 itibariyle ilimizdeki AFAD, AKOM, 112, 155, 156 ihbar hatlarına herhangi bir hasar ihbarı yapılmamıştır" ifadelerine yer verildi. 

ART DEPREMLER MEYDANA GELDİ

Depremin ardından en büyüğü 4,1 olan 14 artçı deprem daha meydana geldi.

BİNA AYRILDI

İstanbul Talimhane'de bir bina, yan binadan ayrıldığı görüldü. Güvenlik nedeniyle vatandaş ve araç giriş çıkışına kapatıldı.

İSTANBUL VE KOCAELİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul'da meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki depremin ardından İstanbul ve Kocaeli'de tedbir amaçlı okullar tahliye edilerek eğitime ara verildi.

Deprem sonrası panik yaşanan İstanbul ve Kocaeli genelindeki okullarda öğrenciler sınıflardan bahçeye çıkarılırken eğitime yarım gün ara verildi. Deprem sonrası korku ile okul önlerine gelen veliler ise çocuklarını alarak evlerine döndü.

Let's block ads! (Why?)



2019-09-26 12:00:00Z
https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiRWh0dHBzOi8vbS5oYWJlcnR1cmsuY29tL3Nvbi1kYWtpa2EtaXN0YW5idWwtZGEtZGVwcmVtLWtvcmt1c3UtMjUyNTYzOdIBSWh0dHBzOi8vbS5oYWJlcnR1cmsuY29tL3Nvbi1kYWtpa2EtaXN0YW5idWwtZGEtZGVwcmVtLWtvcmt1c3UtMjUyNTYzOS1hbXA?oc=5

İleriyi Oku >>>>


No comments:

Post a Comment